Обичаме ретроспекциите, те ни дават възможност да видим малките детайли, които

...
Обичаме ретроспекциите, те ни дават възможност да видим малките детайли, които
Коментари Харесай

Последно танго в Париж - разказан в сериал

Обичаме ретроспекциите, те ни дават опция да забележим дребните елементи, които построяват цялата картина. В този дух с днешна дата знаем, че се приготвя поредност, която ще опише за любопитните събития по основаването на еротичната драма „ Последно танго в Париж “ от 1972 година на Бернардо Бертолучи, с присъединяване на емблематичния Марлон Брандо и красивата Мария Шнайдер, оповестяват от „ Deadline ”.

От CBS Studios се заемат със задачата да продуцират екранизирането на един от най-противоречивите филми в историята на киното. Мини сериалът ще носи заглавието " Танго ". И ще наблюдава 18-те месеца преди, по време и след излизането на кино лентата „ Последно танго в Париж “, като изследва историята през призмата на тримата основни участници – актьорите Марлон Брандо и Мария Шнайдер, както и режисьорът Бернардо Бертолучи.

Още с излизането си филмът провокира рецензии и несъгласия поради скандалните си подиуми. Говори се, че сериалът ще обърне особено внимание на безпринципните тактики на режисьора, който си слага за цел да улови същински страсти при актьорите.

Мъжете от екипа на кино лентата са упреквани поради отношението си към Шнайдер, която твърди, че е била унижавана, изнасилена и незачитана по време на фотосите. В резултат младата актриса е получила към 4000 $ отплата за ролята си в този филм и твърди, че случилото се на снимачната площадка я е тласнало към пристраняване към опиатите и проблеми с психологичното здраве.

Продължава на последваща страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР